UDSOLGT

OPLEV JUL I AARHUS PÅ EN HELT NY MÅDE
Jul i Aarhus skaber en fantastisk stemning i hele byen – og nu har du mulighed for at opleve den hyggelige stemning i et par løbesko!

Radio go!FM og Aarhus Motion er klar med årets juleløb.

Der er en start både kl 16.30 (udsolgt) , 18.30 (udsolgt) og 20.30 (udsolgt). Du vælger starttidspunkt i tilmeldingen.

HVAD ER CHRISTMAS CITY RUN?
Christmas City Run minder på mange måder om et orienteringsløb, hvor du kommer til at opleve julestemningen i Aarhus på en helt ny måde. Løbet tager dig forbi unikke og julepyntede lokationer med funklende julelys, sprøde julekager og stemningsfyldt musik. Du kommer blandt andet til at løbe under den nye stjernehimmel på strøget, forbi Sallings smukke jule-facade med julemandens værksted i vinduet og gennem Bruuns Galleri. Det bliver sjovt, når jagten på julemandens hjælpere går ind.

Løbet foregår i mindre hold af 2-6 deltagere (inklusiv en holdkaptajn), som holdvis løber til de forskellige poster. Hvert hold skal have et holdnavn, som vil fremgå på startnumrene. I vil blive guidet rundt ved hjælp af en app, som leder jer til til de forskellige poster, der er spredt rundt omkring i byen. Inden starten går, får I adgang og introduktion til appen, hvorefter det er holdets egen opgave at koordinere sin rute bedst muligt.

Der afsættes 90 minutter til at få indsamlet beviser ved så mange poster som muligt. Det kan være en fordel at have ’gode ben’, men det kan være lige så fordelagtigt at være god til at strukturere sin rute mest optimalt. Holdet skal være i mål inden for tiden for at være med i rangeringen.

TO STARTTIDSPUNKTER
Vi sender hold afsted kl. 16.30 og kl. 18.30. Du vælger tidspunkt i tilmeldingen.

HVEM KAN DELTAGE?
Løbet er for dig, som løber for sjov og for motionens skyld. Du kan deltage uanset niveau, og du sætter selv ambitionerne og tempoet sammen med dit hold. Hvis dit hold ønsker at gå meget af tiden, er det naturligvis også helt i orden. Dette betyder, at nogle hold kommer til at gå/løbe 3 km. og andre kommer op på omkring 12 km – valget er dit. Maks deltagerantal er 300 pr. starttidspunkt.

EKSTRA JULESTEMNING
Sammen med startnumrene får I udleveret nissedragter, så I er med til at bidrage til julestemningen i byen og julemandens hjælpere nemt kan spotte jer.

MÅLOMRÅDE
Vi laver et hyggeligt målområde i Aarhus C, hvor du kan hænge ud med dit hold og de andre deltagere. Efter løbet vil der være præmieoverrækkelse med mulighed for at vinde spændende julegaver – så der er mange gode grunde til at blive hængende efter løbeturen.

Prisen er kun 125 kr. pr. deltager.

DET FÅR DU:
– Nissekostume, så du kan løbe dig i julestemning
– Lækker snack efter løbet
– Fed juleoplevelse i Aarhus City

GLÆD DIG TIL ET SPÆNDENDE OPLEVELSESLØB IGENNEM ET AARHUSIANSK JULEEVENTYR!