Gratis markedsføringsevent i Aarhus den 4. og 5. oktober 2022

INVITATION
Radio go!FM er ”Lyden af Aarhus”
– fra Aarhus til Aarhus
Med 7 radiostationer, leverer vi individuelle markedsføringsløsninger til virksomheder i hele Østjylland. Vi er din lokale samarbejdspartner når der skal laves effektiv radio og online markedsføring.

FÅ VIND I SEJLENE – RESERVER PLADS OMBORD
Det er GRATIS. Det eneste du skal investere, er en time af din tid. Til gengæld tager vi dig med ombord og lover, at du går herfra med en god fangst.

SPÆNDENDE INDLÆGSHOLDERE
Giver dig tips, der fremmer forståelsen for målgrupper, tidsånden, trends og tendenser. Så navigerer du ikke i blinde, når det gælder din markedsføring. Kom og hør om dine muligheder på: RADIO & ONLINE – inden du laver nye markedsføringsplaner.

Der er masser af muligheder for at komme med:
go!FM Business Club finder sted på Horisont Hotel & Konference, Agro Food Park 10, 8200 Aarhus N på følgende tidspunkter:

kl. 08.30 eller kl.12.30

kl. 08.30 eller kl.12.30

Vi har inviteret 2 spændende indlægsholdere:

Daniel Hoff taler frit fra leveren om tilstedeværelsen på Instagram, Youtube og Facebook. Hvad du bør og IKKE bør gøre. Og så hører vi også lidt om ”livet som influencer i overhalingsbanen”

Dorte Noe er specialist i målgrupper, kundetyper og projektledelse – samt ekspert i kundevendt adfærd, trends og tendenser

Daniel Hoff ”Hoffe”

Dansk influencer, komiker og DJ. Han er særligt kendt for karaktererne Jyden og Kaptajn Colat. Han har over 220.000 følgere på tværs af de sociale platforme YouTube, Instagram og Facebook.

Dorte Noe

Dorthe har mere end 30 års erfaring fra den danske medie og reklamebranche. Hun er specialist i målgrupper, kunde typer og projekt ledelse – samt ekspert i kundevendt adfærd, trends og tendenser.

Bliv ringet op

Vil du høre mere om go!FM Business Club, så udfyld formularen herunder, og en af vores konsulenter ringer dig op inden for kort tid.

Det siger kunderne

”Vores radiospots hos go!FM har haft langt større værdi end vi havde turde drømme om. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bruger radio i vores markedsføring”.

Thomas Olesen, Indehaver
Det Gyldne Brød

”Jeg bruger radio, fordi jeg gerne vil ligge ’Top Of Mind’ i folks bevidsthed”.

Masja Schmidt, Indehaver
Wax & Nails By Masja

 

”Radio har vist sig at være utrolig effektivt i vores kampagneperioder”.

Bo Lauenborg Optometrist Managing Director Kontaktlinse Instituttet
Buris Briller

 

 

Du kan blive en del af go!FM Business Club og få masser af fordele

Vi afholder denne event én gang om året, hvor du får ny spændende viden. Denne dag tilbydes effektiv markedsføring, til en særlig fordelagtig pris, hvor alle kan være med. Med go!FM Business Club får du også kreative råd og strategisk sparring.