Hvad skete der, det år du blev født?
Braveheart, Se7en og Toy Story kom i biffen.

Hvis dit hjem brænder og du kun kan nå at tage én ting med ud, hvad skulle det så være?
Min eksterne harddisk! Jeg har tusinde af billeder og andre minder på den, og jeg ville blive helt ulykkelig hvis de skulle gå tabt… Jeg burde måske svare min roomie Isabella, egentlig.

Dit yndlingssted i Aarhus?
Jamen altså. Den er meget svær. Men lige nu står valget nok imellem min altan i min nye lejlighed, der har udsigt over både kirker og dele af Aarhus Ø og hvor der er svaler henover om aftenen, og så helt generelt åen. Jeg synes, at åen i centrum er SÅ hyggelig for tiden. Ej, og så har jeg slet ikke fået nævnt smukke Bellevue!

Hvad har du sidst slået din fod ind i?
Hvad har jeg ikke slået min fod ind i. Sidst er det meget formodentligt benet på min seng, der har fået et los (med lilletåen først) midt om natten.

Hvilken hobby ville du gerne bruge mere tid på?
Jeg vil faktisk ærligt talt vælge radioarbejde som det, jeg laver her. Jeg er nyudklækket radiovært og synes, at det er smadder sjovt og jeg vil bare hamrende gerne blive endnu bedre til det hele og se, hvilke oplevelser det her arbejdsfelt kan føre med sig.

Hvad skal du se i fjernsynet?
Jeg ser faktisk ikke rigtigt fjernsyn – vi har intet tv derhjemme, så jeg ser mest af alt kun DR og TV2 osv., når jeg er på besøg hjemme hos andre. Jeg bruger selv computeren, ser en del YouTube og så er jeg lige startet på superhelte-serien The Boys! Dén er skide skæg.

Hvorfor skal du på arbejde i morgen?
Fordi det er lidt lækkert, at ens arbejde er et sted, hvor man hygger sig sammen med nogle fede personligheder – der alle har gode tips eller historier. Så er det ikke svært at stå op om morgenen.

Skriv til Adriana Dalgas