Hej jeg hedder Allan Würtz. Som tidligere B-menneske er jeg faktisk ret imponeret over jeg siden Radio go!FM startede i 2008 stadig kan stå op klokken kvalme hver morgen – eller rettere nat – for at lave Go’ Mor’n Aarhus sammen med min ”partner in crime” Kristian Roskær. Det er måske også derfor vi nogle gange lyder som et gammelt ægtepar, da Kristian faktisk også er tidligere B-menneske. Men når alt kommer til alt, så elsker vi det, det er også derfor vores uofficielle slogan er ”Hygge Med Hygge På” – og vi gør det alle hverdage kl. 06-10.

Vi elsker også at få gæster og vi bestræber os på at få så mange relavante gæster på besøg i morgenshowet. Vi varmer f.eks. altid op til weekenden med besøg af Den Hemmelige Fredagsgæst i timen mellem kl. 08-09. Her går Kristian”undercover” og inviterer en gæst ind i studiet, som jeg ikke aner hvem er. Det er altid lidt nervepirrende, fordi det nogle gange er en ret kendt person og jeg er altså ret dårlig til at genkende de kendte, selvom jeg efterhånden har mødt dem alle sammen i min alt for lange radiokarriere. Hver torsdag får vi besøg af kaptajnen fra Bakken Bears i ”Sporten Det’ I Orden” lige efter nyhederne kl. 09. Det er Nicolai Iversen, som kigger forbi og samler os op på lokalsporten, fordi det har han væsentlig mere forstand på end os og så kan i øvrigt også alle røverhistorierne fra omklædningsrummet. Hele ugen starter dog med ”Sort Humor og Busradio”. Emmanuel, som i 2016 blev kåret til Midttrafiks bedste buschauffør, får den store ære af at sætte ugen i gang – helt officielt. Er der nogen, som kan sprede god karma, så er den altid overglade aarhusianske buschauffør.

Efter de seriøse nyheder kl. 07 er Kristian traditionen tro klar med ”De Ultra Mærkelige Nyheder” – gak historier fra den virkelige verden. Mandag-torsdag kl. ca. 08.40 kører vi vores faste morgenquiz ”Slaget Om Aarhus”, hvor to lyttere fra hver sin by/bydel dyster på spørgsmål om morgengaven. Du har også mulighed for at deltage – læs mere og tilmeld dig her. Endelig slutter vi programmet af med ”Gammelfars Klassikere”, hvor jeg finder 3 fede hits frem fra dengang, som måske vækker minder for dig. Du kan selv være med til at afgøre, hvilke sange vi skal spille. Du kan blot sende dit ønske på en SMS til 28 700 132 (alm. takst) eller en PB på facebook.

Sender: Man-fredag kl 06-10