Hvad skete der, det år du blev født?
Mit fødeårs helt store altoverskyggende begivenhed var månelandingen, hvilket også har præget min hårpragt siden, til trods for jeg først kom til verden et par måneder efter.

Hvis dit hjem brænder og du kun kan nå at tage én ting med ud, hvad skulle det så være?
Min PlayStation 4. Omvendt den er ikke meget ved, hvis jeg ikke må tage fladskærmen med ud også. Lad det brænde, jeg regner med at være forsikret.

Dit yndlings sted i Aarhus?
Jeg er nødt til både at vælge Trøjborg og badebroen på Badevej mellem Risskov Strandpark og Risskoven. Badebroen, fordi jeg har haft en masse gode dukkerter dér i både koldt og varmt vand – sammen med min søn og ikke mindst min vandhund af en golden retriever, som, da den var yngre, hoppede ud fra broen og fridykkede med mig ned på 2-3 meters dybde.

Hvad har du sidst slået din fod ind i?
Mit sofabords bordben …. af metal ……….. og med lilletåen. Forrige gang var præcis på samme måde og sådan var det faktisk også de fire foregående gange. Og det er det samme bordben hver gang og det gør ondt bare at tale om det.

Hvilken hobby ville du gerne bruge mere tid på?
Fiske. Jeg har talt med søn om, at vi skal snart have gjort noget ved det, få købt noget grej og kørt ud til en spændende å. Ja, det kan godt være vi starter med en put’n’take for at øge chancen for junior fra starten. Jeg har ikke rigtig fisket, siden jeg var dreng, og det var faktisk min første jobsamtale, som gjorde at jeg smed stangen på loftet. Som helt ung og nyudklækket handelsskole-student manglede jeg kun den sidste samtale med butikschefen i Salling’s Radio/TV-afdeling. Han psykede mig helt i brædderne ved at sige, at folk, der fisker var nogle sære asociale enspændere, som slet ikke ville være egnet til at have med kunder at gøre. Det var selvfølgelig bare for at teste mig af, men jeg blev helt paf – fik ikke jobbet og havde egentlig heller ikke lyst til jobbet. Jeg synes, det er sjovere at lave radio end at sælge den.

Hvad skal du se i fjernsynet?
Så meget som muligt. Jeg er Mister Zapper. Jeg er dybt imponeret over at jeg kan nå forbi SÅ mange kanaler og endda kun med den lille pakke. Og så går jeg i øvrigt for at have verdensrekorden i at have faldet i søvn til flest film.

Hvorfor skal du på arbejde i morgen?
Hvem siger jeg skal det? Det kan være du læser det her en fredag!

Skriv til Allan Würtz