Regler & info

På Radio go!FM har du altid muligheden for at vinde fede præmier, hvis du deltager aktivt i vores konkurrencer. Vi vil gerne hilse på dig og ønsker derfor, at du møder personligt op og afhenter din præmie hos os.

Afhentning af præmier skal ske inden 14 dage og kan ske:

Mandag-Fredag: kl. 10-15

 – eller efter aftale

Du finder os på adressen: Jens Baggesens Vej 90K, 2. sal.8200 Aarhus N

(Husk gyldigt ID, da dette kan forlanges fremvist ved afhentning)

 

Præmier du har vundet kan ikke ombyttes hverken til kontanter eller andre præmiere.

Forsendelse med Post Danmark

I enkelte tilfælde kan din præmie sendes med posten. Dette er dog 100% på eget ansvar, da vi desværre oplever at mange ikke modtager deres præmier.

Radio go!FM fraskriver sig ethvert ansvar for skadede og mistede forsendelser.

Begrænsninger

Der skal gå minimum 3 uger fra den dag du vinder, til du igen kan deltage i vores konkurrencer. I tilfælde af at Radio go!FM erfarer, at du har vundet mere end én præmie i den angivne periode, forbeholder Radio go!FM sig retten til at tilbageholde din præmie.

Aldersgrænse

Er du under 18 år kan Radio go!FM kræve accept og/eller ansvarserklæring fra en forælder, før præmien udleveres/indløses. Visse konkurrencer kræver, at du er fyldt 18 år. Dette vil fremgå af den enkelte konkurrences betingelser.

Hverken medarbejdere, frivillige eller personer med anden tilknytning til Radio go!FM + dennes familie kan/må ikke deltage i konkurrencer lavet af eller i samarbejde med Radio go!FM.