• Home
  • / Køb en radioreklame

Køb en radioreklame

Kender folk dig ikke? Skal du ud med et nyt produkt? Eller vil du bare gerne have folk i butikken?

Vi samarbejder med Bauer Media, som gør vi kan tilbyde dig en bred dækning på din kampagne. Ud over Radio go!FM varetager vi også salget i Østjylland på The Voice, Radio100 og myROCK. På den måde kan vi ramme helt ind til kernen af den målgruppe, du gerne vil ramme.

Ring eller skriv til en af vores mediekonsulenter, og få hjælp til at skræddersy den helt rigtige radiokampagne til din virksomhed eller event.

Muligheder

Bliv ringet op

Udfyld formularen her, så ringer en at vores konsulenter dig op indenfor kort tid.

Imagereklamer er med til at hjælpe vores lyttere med at finde ud af hvem du er, hvad du sælger og hvor de kan finde dig.

Call To Action reklamer er til for at skabe et salg nu og her. Bruges typisk ved udsalg eller en speciel event.

Jobspot Det er jo ikke sikkert din nye medarbejder læser avis, går online og tjekker, eller måske er personen slet ikke klar over at et nyt job kunne være en mulighed –  så er radio en god mulighed for at tiltrække nye medarbejdere og gøre opmærksom på et spændende job. Samtidig styrker det din virksomheds position som et firma i vækst.

Hør 3 eksempler på reklamespots

Rabat

Er du ny kunde?

Vi hylder nye kunder på radioen og giver derfor ekstra 20 % rabat på din kampagne, dog ved min 70 afviklinger

(Gælder ikke Special5)

Special 5

Korte spots på 5, 7 eller 10 sekunder, som placeres én gang i hver time i en uge fra mandag-søndag kl. 06.00-23.00. Der vil således være 17 spot pr. dag, svarende til 119 spot på en uge.

Programsponsor

Der tilbydes en række muligheder for at sponsorere radioens forskellige programmer med eksponering af navn og adresse og derved få del i den goodwill, som programmerne har. Priserne varierer alt efter programtype.

Eventsponsor

Du har mulighed for at få dit logo eksponeret ved forskellige events, fx go!FM Live i Tivoli Friheden, intimkoncerter, konkurrencer og meget andet

Radio go!FM tilbyder en lang række muligheder for events og synlighed i gadebilledet. Events giver en unik chance for at formidle budskaber fra/hos kunden, og skabe opmærksomhed på en anderledes måde.

Stationer

Radio go!FM laver lokalradioen i Aarhus med den lokale forankring og spiller en bred blanding af musik. Det er radio for hele familien.

Nøgleord:

Stærk lokal forankring i Aarhus

 Radio for hele familien

 Bred blanding af musik

Hvem lytter

 Målgruppe 20 til 50 år

Vi laver storbyradioen, der lever i nuet, og spiller ung, ny hitmusik. Tonen på kanalen er cool, sjov, kantet og ligefrem.

Nøgleord:

Lever i nuet

 Sjovt morgen-show med kant

 Ny hit musik

Hvem lytter

 Målgruppe 15 til 29 år

myRack spiller hele Danmarks play liste med moderne rockmusik. Det er væg til væg guitar. Tonen er rå og anderledes end på andre kommercielle radiostationer.

Nøgleord:

Rå – Eneste – Anderledes

Rockmusik og stemning

Rock

Hvem lytter

 Målgruppe 20 til 35 år

Storbyradioen til de voksne, der ikke går på kompromis med musikken. Musikken er solid, ægte og opdateret. Tonen på kanalen er uhøjtidelig; Radio 100 siger tingene, som de er.

Nøgleord:

Uhøjtidelig

Musik & Nyheder -Aktuelt morgenshow

Ægte musik

Hvem lytter

 Målgruppe 30 til 44 år

Jannie Holm
Salgschef
24 85 32 41
Jannie@gofm.dk
Iben Hamo
Medierådgiver
41446505
iben@gofm.dk
Joan Tønnesen
Medierådgiver
40 55 17 08
joan@gofm.dk
Henrik Henneberg
Eventchef
42140827
henrik@gofm.dk