Kort fortalt går det ud på følgende:

  • Radio go!FM giver 35 finalepladser væk igennem en tilmelding på www.gofm.dk

Gevinsten
Gevinsten er ét års husleje i Unity i en 1-værelses lejlighed -Det er en A lejlighed.
Vinderen overtager lejligheden pr. 1/8-2023 eller efter nærmere aftale med Unity.
Da lejligheden er helt ny stilles der krav om et depositum til Unity. En evt. gevinstafgift betales af vinderen, tilsvarende med evt. skat mellem vinder og et familiemedlem.

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage i konkurrencen på nær følgende:

  • Ansatte på Radio go!FM og deres nærmeste familie.
  • Ansatte ved Unity og deres nærmeste familie.

Man må rigtigt gerne deltage på vegne af andre i konkurrencen. Her skriver du i tilmeldingsformularen, hvem du gerne vil sende afsted til nøglefinalen, hvis du bliver trukket ud og vinder i radioen. Vedkommende kan dog kun vinde én plads i selve finalen, og vedkommende, der står i nøglefinalen, skal være den, som bor i lejligheden.

Kvalifikation til finalen
Man tilmelder sig konkurrencen på www.gofm.dk
Alle hverdage i perioden fra d. 12/6-2023 til og med 28/7-2023 trækkes der én finalist vilkårligt fra puljen af tilmeldinger. Vedkommende bliver ringet op i radioen, skal svare rigtigt på et spørgsmål, og er derefter videre til nøglefinalen.

Der findes i alt 35 finalister.

Omkring konkurrencen er det vigtigt at observere nedenstående kommentarer omkring tvivlsspørgsmål. Der er således rig mulighed for at dommerpanelet kan lave skøn på flere/alle områder, hvis nødvendigt, selvom det naturligvis forsøges undgået.

Finaledagen
Finalen kommer til at forgå tirsdag den 1/8-2023 i Unity bygningen. Her skal de 35 finalister møde op på et aftalt tidspunkt. Finalisterne trækker på skift et nøglekort, som afprøves i døren i vinder lejligheden. Den finalist der får det ’rigtige’ nøglekort der kan åbne døren i lejligheden er vinderen af ”Vind en lejlighed i et år”.

Ændring af konkurrenceregler
Det står Radio go!FM frit at ændre konkurrencereglerne i perioden, hvis det skønnes nødvendigt.

Tvivlsspørgsmål
Inden finaledagen afgøres tvivlsspørgsmål på alle områder af direktør Ole Søndergaard fra Radio go!FM. Ole Søndergaard kan f.eks. vælge helt at udelukke en deltager eller undlade at acceptere en vinder kvalificeret til finalen.

På finaledagen den 1/8-2023 hos Unity afgøres tvivlsspørgsmål af et dommerpanel med deltagelse af direktør Ole Søndergaard fra Radio go!FM samt en repræsentant fra Unity. Hvis en af disse får forfald udpeger vedkommende i stedet en substitut til dommerpanelet.

Dette dommerpanel kan på finaledagen f.eks. diskvalificere en eller flere deltagere (diskvalificerede deltagere er ikke berettigede til præmie).

Direktør Ole Søndergaard og dommerpanelets skøn og beslutninger er inappellable. Der kan ikke på nogen måde rejses erstatning som følge af disse beslutninger og hverken Radio go!FM eller nogle af de nævnte personer kan gøres erstatningsansvarlige. Dette begrundes især med, at det har været gratis at deltage i konkurrencen og deltagerne således højst går glip af en gevinstmulighed.