Velkommen til Go’morgen Aarhus på Radio go!FM

Go’ Morgen Aarhus med Charlotte & Niklas sender alle hverdage fra kl. 6:00-11:00. Morgenshowet, der giver dig den perfekte start på dagen, med alle de største hits, nyheder, trafikmeldinger, gæster og aktuelle emner. Kort sagt masser af underholdning fra morgenstunden leveret af to aarhusianere, der kender byen som deres egen bukselomme.

1st World Problems

Vi har det godt i Danmark. Rigtig godt endda. Men nogle gange opstår der problemer i vores ellers vidunderlige luksusliv. For hvorfor skal det være så svært at proppe sugerøret ned i en brikjuice fra Capri-Sun? Og kan det virkelig være rigtigt, at der stadig findes mennesker, der ikke kan finde ud af at holde til højre på motorvejen? Charlotte & Niklas taler om hverdagens store udfordringer i 1st World Problems hver morgen kl. ca. 07.10.

Sprogpolitiet

”Jeg køre om lidt.” Eller ”Jeg kører om lidt.” Du kender sikkert én, der går mere op i reglen om nutids-r, end du selv gør. Sådan er det også med Sprogpolitiet. Her får du også svaret på, hvor vores mange mærkelige udtryk og ordsprog stammer fra, og hvad de betyder.
For hvorfor siger vi egentlig, at det blæser en halv pelikan? Og hvor stammer udtrykket ”én gang til for Prins Knud” fra? Det danske sprog er både frygteligt og fantastisk på én og samme tid. Sprogpolitiet tager det danske sprog under lup hver morgen kl. ca. 07:40, for det er nemlig ikke altid så let med dét der dansk.

Musikhjulet

Go’ Morgen Aarhus slutter altid af med, at Charlotte & Niklas drejer på Musikhjulet, hvor kreativiteten får frit løb. Her er det nemlig dét tema, som hjulet lander på, der bestemmer, hvilke sange vi skal slutte morgenen af med. Det kan være gode gamle sange, der vækker minder, sange du kan synge med på og sange, som ellers sjældent finder vej til playlisten. Så hvis du er typen, der blander Spice Girls, Volbeat og Avicii på samme liste, så er Musikhjulet kl. ca. 10.30 lige noget for dig.

Vi elsker også at tale med vores lyttere. Derfor er du altid velkommen til at henvende dig til os uanset, hvad du har på hjerte. Vi holder også godt øje med den til tider kaotiske morgentrafik i Aarhus og Østjylland og er meget glade for at høre fra dig, hvis der sker noget derude.

Du kan ringe til Charlotte & Niklas mandag-fredag fra kl. 6:00-11:00
på tlf.: 28 700 132

 

Læs mere om værterne her…

Charlotte Jørgensen

Niklas Jakobsen

Send en besked til Go’ Morgen Aarhus

 

Sender: Man-fredag kl 06-11